12 Eylül 2013 Perşembe

‘Şıklığıyla Göz Kamaştıran Kadının 100 Vazgeçilmezi’

 Kadının olmazsa olmaz parçaları nedir? 'Güzelliğin ve şıklığın garantileri nelerdir?' diye artık düşünüp durmanıza gerek yok!



Amerika’nın ünlü moda editörü Nina Garcia her kadının sahip olması gereken parçaları şıklık ve güzelliğin sırlarını ‘Şıklığıyla Göz Kamaştıran Kadının 100 Vazgeçilmezi’ adlı kitapta bir araya getirdi.



1- A-Kesimli elbise: Christian Dior’un yarattığı A- kesimli elbise her durumda işe yarar. Vücudu güzel gösterir. Yazın sandaletle kışın dize kadar uzun çizmelerle giyilir. 60’lı yılları yansıtmak istiyorsanız canlı renklerde külotlu bir çorapla bu elbiseyi giyebilirsiniz.

2- Anvelop elbise: Her kadının vücudunu güzel göstermeye yarayan bu elbisenin yaratıcısı Diana Von Fürstenberg’dir. Anvelop elbise alırken kumaşının jarse olmasına dikkat edin. Çizmelerinizle stilettolarınızla hatta jean pantolonlarınızla bile giyebilirsiniz.

3- Babetler (Bale ayakkabıları): Brigitte Bardot’dan masumiyetin simgesi Audrey Hepburn’e ve Hollywood’un tüm genç yıldızlarına kadar babetlerin pek çok ünlü hayranı olmuştur. Bir kadının gece dışarı çıktığında topuklularını çantasına atması en iyisi olacaktır. Fransız markası olan Repetto babet için bir klasiktir. Babetin seçkin modeli Chanel veya Lanvin’indir. Daha uygun seçeneklerini Tory Burch GAP J.Crew veya H&M’den bulabilirsiniz.

4- Bavul: Her an bavula ihtiyacınız olabilir. Samsonite Tumi Coach Ghurka Longchamps Barneys edinebileceğiniz bavul markalarından bazıları.

5- Beyaz erkek gömleği: Erkeğin üzerinde gösterişsiz duran bu giysi kadın üzerinde yakıcı bir etkiye sahiptir. Kaliteli pamuklu veya kaliteli keten kumaştan yapılmış olanları tercih edin.

6- Beyefendilerin şapkası: Şapkalarda fötr dar fötr panama modelleri seçilmeli. Victoria Beckham Madonna gibi ünlüler beyefendilerin şapkasını tercih ediyor.

7- Bikini: Vücudunuza uygun olanı sizi her zaman aaaai gösterir. Kaliteli mayo yapan Onde Mar Rosa Cha Eres Ralph Lauren Tomas Maier’ı tercih edebilirsiniz.

8- Bilekte biten botlar: Pantolonlarla aynı renkte olanları kullanın. Mini etekle kullanırken siyah botlar her zaman iyi bir tercih olacaktır.

9- Bilezikler: Nadir bulunan bakalit vintage bilezikleri mineli Hermes bilezikleri ve Alexis Bittar’lardan edinebilirsiniz.

10- Blackberry: Modern kadının yolda yürürken eBay’de ihaleye katılmasına alışveriş rotasını belirlemesine işten kaçıp indirim ürünlerini incelemesine yarayan her kadında olması gereken bir aksesuar!

11- Blazer: Beyaz parlak pantolon minik siyah elbise siyah skinny jeanler ve kanvas pantolonlarla giyilebilir. Blazer ile ilgili temel kural her unsurun tamamen size özel yapılmış olduğundan emin olmaktır.

12- Bol paça pantolon: Bu pantolonları yalnızca üzerinize tam oturan üstlerle birlikte giyerek alttaki geniş görüntüyü dengeleyebilirsiniz. Cep yerleri kalçalarınızın iki yanındaysa kalçalarınız olduğundan büyük görünebilir dikkat edin!

13- Broş: Yalnızca moda konusunda bilgili olmayanlar broşların yaşlı teyzeler için olduğunu düşünür. Tuhaf tasarımlı ilginç parçaları şapkalarınıza giysilerinizin alışılmadık yerlerine yerleştirebilirsiniz.

14- Camel manto: Jean pantolona bile lüks bir hava katar. Calvin Klein Ralph Lauren ve Michael Kors’un camel manto modelleri her zaman muhteşemdir.

15- Charm bilezik: Bir şeylerin simgesi olan sallantıların eklenmesiyle oluşan charm bilezikler takı koleksiyonunuzun en değerli parçasıdır.

16- Converse: Etek skinny jean düz beyaz tişörtlerin altına giyilir.

17- Çılgın para: Cüzdanınızın veya çantanızın gizli gözünde saklamanız gereken fazladan yüz lira civarındadır. Bu parayı gizli göze koyun ve unutun. Yalnızca acil durumlarda onu harcayabilirsiniz sonra yine yerine koymalısınız.


18- Çizgili denizci tişörtü: Fransız şıklığını yakalamanızı sağlayacak.


19- Denizci kabanı: Kumaşının kaba yün olmasına dikkat edin. Üzerinize biraz büyük gelenini seçin.

20- Deri pantolon

21- Desenli mektup kağıtları

22- Diz boyu çizmeler: Cesur olmak istiyorsanız dizinizin üzerine çıkanları tercih edin.

23- Düz beyaz tişört: Ne kadar ince ve hafif olursa o kadar iyidir. Boyun kısmı yüksek veya çok oyuk olmamalı. Asla dar bir tişört giymeyin hafif bolluk olursa daha iyi görünecektir. Ayrıca takım elbisenin üzerine bile giyilebilir.

24- Egzotik deri çanta: Anında lüks bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Logosu yoktur ama deri kendini gösterir.

25- Eldiven: Uzun saten deri sürücü eldivenleri veya parmaksız eldivenleri kullanabilirsiniz. Kollarınıza tam oturması önemlidir.

26- Eski bir konser tişörtü: The Stones The Beatles The Killers gibi grupların konserlerinden kalma eski ve defalarca giyilmiş bir tişört çok havalıdır.

27- Espadriller: Temel bir yaz ayakkabısıdır. Espadrillerin en önemli özelliği hasır iplerin döndürülerek tabanı oluşturması ve tabanın da üst kısmındaki dayanıklı bir kumaşa tutturulmasıdır.

28- Evladiyelik çanta: Bir ömür boyu kullanabileceğiniz bu çantaların asla modası geçmez. Bunlar Chanel 2.55  LV Speedy  Jackie O ve Hermes Birkin çantalardır.

29- Fermuarlı ve kapüşonlu sweatshirt

30- File çorap

31- Frye koşum çizmesi: Ne kadar eski ve yıpranmış olursa o kadar iyidir.

32- Gece elbisesi (Tuvalet)

33- Geçerli pasaport

34- Göğüs dikleştirici sutyen: İlk görüşme için uygun ancak iş görüşmesi için uygun değildir. La Perla Kiki de Montparnasse Agent Provocateur Victoria’s Secret Wonderbra’nın göğüs dikleştirici olanlarını tercih edebilirsiniz.

35- Güneş şapkası

36- Halka küpe

37- Havaianas terlik

38- Hayvan deseni: Hayvan desenli bir kıyafet giyerseniz geri kalan her şeyi yalın tutmalısınız.

39- Hobo çanta: Yumuşak kalıplı ve keskin hatlı durmayan hilal şeklindeki sarkık büyük çantalardır. Günlük kullanıma çok uygundur.

40- İç çamaşırı

41- İç giyim: aaaai iç atletleri ipek kombinezon gecelik ve ipek çorap bir kadının gardırobunda mutlaka olmalı.

42- İddialı kolyeler: Uzun seyahatlerde yanınıza almalısınız iki elbise üç iddialı kolyeyle bir hafta seyahate çıkabilirsiniz.

43- İnci kolye: Paranız varsa en iyi seçenek Mikimoto’dur. Grogren kurdele üstüne Lanvin de çok güzeldir. Ucuz ama gösterişli bir kolye için eBay’den imitasyon takı dükkanına bakabilirsiniz.

44- İpek eşarp: Eşarbın aaaaen sekiz farklı boyna bağlanış şekli vardır. Eğer Fransız değilseniz bağlanış şekillerini kılavuz eşliğinde öğrenmelisiniz.

45- iPod

46- Jean ceket

47- Jean pantolon

48- Kaftan: Fas ya da Hint işi olanları tercih edebilirsiniz. Tespih benzeri kolyeler düz ayakkabılarla birlikte jet set bir şıklık örneği olacaktır.

49- Kalem etek: Etek boyu dizin hemen altında ya da üstünde olmalıdır. Boyunuzu olduğundan uzun göstermek için yüksek belli bir model deneyebilirsiniz. Mutlaka dar olmalı ama çok sıkı olmamalıdır.

50- Kaliteli bir şampanya: Şampanya bir kutlama içkisidir ama her zaman bir şişeyi hazırda bulundurmak gerekir. Moet Hennessy Moet et Chandon’s ve Dom Perignon en iyi markalardandır.

51- Kanvas pantolon: Krem hardal rengi kabarık dokunmuş kanvas kumaştan yapılmalıdır.

52- Kaşmir kazak: Hırka balıkçı yaka bisiklet yaka V yaka atkı gibi kaşmir çeşitlerini alabilirsiniz.

53- Kelepçe: Abanoz gümüş lucite ve tahta olanları tercih edebilirsiniz.

54- Kemerler: Belinizin en ince yerine takacağınız geniş bir kemer anında kum saati görüntüsü yaratacaktır.

55- Kırmızı ruj: Ünlü güzellik markaları Chanel Red No. 5’i Lancome-Red Desire’ı Clinique-Angel Red’ı tercih edebilirsiniz. Bu rengi sürdüğünüzde Hollywood yıldızları gibi olacaksınız.

56- Kokteyl yüzüğü: Kokteyl yüzüğünün büyüklüğü bir tarzınız olduğunu göstermenin en iyi yoludur.

57- Kovboy çizmeleri

58- Küçük beyaz elbise: Beyaz elbisenin altına dore lame veya ten rengi bir ayakkabı giymeyi deneyin. Çarpıcı mücevherler takarak beyazın getirdiği masumiyeti temelinden sarsın.

59- Küçük siyah elbise: Çok dar ve çok parlak olmamasına dikkat edin. Dolabınızda en az iki tane minik siyah elbise bulundurun.

60- Kürk

61- L.L. Bean büyük el çantası: Üzerinde markanın logosu olan modellerden alın. Dört büyük boyu olan bu çantanın en gözdesi en büyük olanıdır. En lüks modeli dokuma deri olanıdır.

62- Makyaj çantası

63- Mary Jane (Bantlı) ayakkabılar: Klasik modelleri en iyisi ama hayvan desenli olanları da deneyebilirsiniz. Biraz sivri ve topuklu olması gerekir.

64- Mayo: Bikininin yeterli kalmadığı durumlarda tek parça olan mayo sizi kurtarır. Düz siyah renkli bir mayo sizi her zaman zayıf gösterecektir.

65- Minnetonka makosen: Çizme veya bilekte biten modelleri çok şıktır. Skinny jean ve tişört veya Kate Moss gibi kesilmiş jean şort ve çıplak bacakla giyildiğinde muhteşem görünür.

66- Missoni triko: Missoni olduğunda yasak yoktur. Dünyanın her yerinde bilinir ve fark edilir. 30 sezon sonrasına kadar bile Missoni triko dayanır ve adeta sanat eseri gibidir.

67- Motosiklet ceketi

68- Mücevher keseleri: Seyahat ederken mücevherlerinizin kaybolmaması kırılmaması ve birbirine dolaşmaması için kadife ya da ipek mücevher keseniz olmalıdır.

69- Mühür yüzüğü: Klasik modellerinde okul nişanınız aile arması bulunur. Sevdiklerinizle aranızda yaptığınız size özel esprileri de yüzüğünüze kazıtabilirsiniz. Klasik modeller için Tiffany’ye bakabilirsiniz.

70- Oje

71- Pareo: Lüks bir pareo almak istiyorsanız Hermes ve Eres’teki modelleri seçebilirsiniz. Ama asıl önemli olan pareonun dünyanın hangi köşesinden geldiğidir.

72- Parfüm: Elbette Chanel No. 5 olmalıdır. Santa Maria Novella kolonyaları Fracas da iyi seçimlerdir. Adeta imzanız olan parfümün size uygun olanını bulmalısınız.

73- Pelerin

74- Pijama

75- Pilot gözlüğü: Klasik pilot gözlüğü Ray Ban’dir. Michael Kors ve Ralph Lauren’in de bu model gözlükleri çok iyidir. Fazla parlaklarından uzak durun.

76- Polo yaka tişört: Lacivert beyaz turuncu mavi olan renklerini deneyin. Üst üste de giyebilirsiniz. Vücuda oturanları daha güzel duracaktır.

77- Portföy çantası

78- Pucci: Sadece Pucci’ye ait bir elbise hatta başınıza veya çantanıza bağladığınız eşarp bile sizi şık yapacaktır.

79- Saat

80- Sabahlık

81- Saç örgüsü kazak: Dar kesim veya sigara pantolonlardan giyerek bedenin üst kısımdaki hacimli görüntüsünü ön plana çıkarabilirsiniz.

82- Safari ceketi

83- Sandalet

84- Sevgilinizin hırkası: GAP H&M gibi mağazaların erkek bölümlerinden ya da erkek arkadaşınız babanız veya erkek kardeşinizden alabilirsiniz!

85- Siyah opak külotlu çorap

86- Smokin ceket: Hem erkeksi hem de dişi öğeler içeren bu ceket her zaman şık ve avantgarde olacaktır.

87- Spanx: Bir beden ince görünmek istediğinizde bacakların üst kısmını ve kalçayı toparlayan bu çoraptan edinmelisiniz.

88- Stiletto: Onlarla yürümenin üç kuralı var. Pratik yapmak pratik yapmak ve pratik yapmak!

89- Sürücü ayakkabısı: Üstündeki logonun minimum seviyede olmasına dikkat edin. Karamel süet rengini seçin. Eskidikçe daha güzel gözükecektir.

90- Şemsiye

91- Takım elbise: Chanel hiçbir zaman modası geçmeyecek ölümsüz bir yatırımdır. Elbette takım elbisenizin altına mükemmel bir çift stiletto giymelisiniz.

92- Tek taş pırlanta küpe

93- Terlik

94- Trençkot

95- Turkuaz ve mercan takılar

96- Vans: Vans Kaliforniya havasını yansıtmak istediğinizde giyebileceğiniz spor ayakkabı türüdür.

97- Vintage: Alacağınız giysi mükemmel durumda olmalıdır. Vitage yolculuğuna aksesuardan başlamanız en iyisidir.

98- Wayfarers: Ray Ban Wayfarers marka güneş gözlükleri Kim Novak’tan Mary Kate Olsen’e Bob Dylan’dan Chloe Sevigny’ye kadar herkes tarafından kullanılmıştır. Onlarca yıl moda olmayı sürdüren bu gözlükler hiçbir zaman yok olmayacaktır.

99- Wellington çizme: Kate Moss’un giymesinden sonra moda olan bu çizmeler elbiselerle eteklerle ve skinny jeanlerle giyilmeye başlandı. Güneşli ya da yağmurlu havada da giyilebilir. Hunters wellington çizmelerin kaliteli örneklerindendir.

100- Yoga kıyafeti

1 yorum:

  1. Bayan ayakkabılarında olması gereken hem rahatlığı hem de şıklığı aynı anda yakalayabilmektir. Bu http://senintrendin.com/ site ile karşılaşmadan eevvel bunun zor olduğunu düşünürdüm. Fakat en uygun fiyatlar garantisiyle ayaklarımda ben de çok rahatız :))

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts with Thumbnails

Aradığınız Bunlardan Biri mi?

20'li Yaşlar (1) 2014 ilkbahar-yaz trendi (2) 50'lere Dönüş (1) AÇIK TEN-KAHVERENGİ SAÇ (1) AÇIK TEN-KIZIL SAÇ (1) AÇIK TEN-SARI SAÇ (1) AÇIK TEN-SİYAH SAÇ (1) Akrep kadını (1) Akrep kadınının stili (1) aksesuarlar (1) Akşam yemeğinde hangi parfümler (1) ALIN ÇİZGİSİ (1) Alışveriş (1) Alışveriş listesi (1) Armut Tip (1) armut tipi kadınlar (1) Aslan kadını (1) Aslan kadınının stili (1) ayakkabı (3) ayakkabı alırken dikkat edilmesi gerekenler (1) az bütçe ile şık olmak (1) az para ile şıklık (1) Babetler (1) Barok Desen (1) Başak kadını (1) Başak kadınının stili (1) Baştan Çıkarıcı Stil (1) beden ölçü tablosu (1) BEDEN ÜZERİNDE ÖLÇÜ ALMA (2) bel ölçüsü (1) Bershka (1) Beyaz Elbise (1) Beyaz elbisenizle kullanacağınız aksesuarlar (1) beyaz göleği kullanma (1) beyaz gömlek (1) Beyaz Pantolon (1) binici çizmeleri (1) blazer (2) BLUE JEAN (2) boğa burcu kadını (1) boğa burcu parfüm (1) boğa burcu stil önerileri (1) Bohem giyim (1) Bootie (1) bordo kıyafetler (1) boy ölçüsü (1) Bu Tarz Benim" yarışmacıları (1) BUĞDAY TEN-KAHVERENGİ SAÇ (2) Burberry trençkot modası (1) Burçlara göre hediye seçimi (1) büyük gögüslüler (1) CATHERINE ZETA-JONES (1) Catrine Zeta Jones (1) ceket (5) CHANEL 2.55 ÇANTA (1) CHANEL ÇANTA (1) Charlotte Olimpia (1) coco chanel (3) converse (1) çalışan bayanın giyimi (1) ÇANTA (2) çantada bulunması gerekenler (2) Çiçek desenleri (1) çiçekli elbiseler (1) çizmeler (1) ÇORAP SEÇİMİ (1) Dağınıklıktan Kurtulmanın Yolları (1) Dantel (1) dar pantolon (3) davet giysileri (2) davetler (2) deri bileklikler (2) deri ceket (1) deri kıyafetler (1) deri mont (1) Desenli Saten Gece Elbisesi (1) Desenliler (1) Dikdörtgen vücut tipi nasıl giyinmeli? (1) Diz altı paltolar (1) Diz üstü paltolar (1) Doc Martens (1) doğal görünüm (1) ekose (2) Ekose aksesuarlar (1) elbise (3) elma tipi kadınlar (2) elma tipi kadınlar ne giymeli (2) elma tipi nedir (1) Erkeklerde Vücuda Uygun Giyim (2) erkeksi giyim (1) Espadril (1) etek (3) etek-ceket (3) ev düzeni (1) ev temizliği (1) EVDE BOTOX (1) Evde hangi parfümler (1) farklı çantalar (1) feminen görünüm (6) gardırobunuzda olması gereken parçalar (3) gardırop (1) Gardırop Detoksu (2) gardırop düzenleme (4) Gece davetleri (5) Gelinlik (1) genç kızlar için giyim (1) geniş basenliler (1) gezi yaparken hangi parfümler (1) giyim hileleri (2) GİYİM HİLELERİ (1) giyim kuralları (2) giyimdeki hatalar (1) Giysi Temizleme Talimatı (1) GİYSİLERİN GENEL BAKIM KURALLARI (1) Glam Metal (2) Glam Rock (2) GÖZ ALTI MORLUKLARI (1) GÖZ ALTI ŞİŞLİKLERİ (1) Grunge (1) Grunge tarz (1) günlük elbise (1) Güzelliğin ve şıklığın garantileri (1) Hamileler için bel bandı (1) hamilelikte giyim (3) hamileyken şık olmak (2) Hediye (1) HERMES Birkin modeli (1) HERMES ÇANTA (1) ikizler kadını (1) İkizler kadının stili (1) İkonik Tişörtler (1) ilginç çantalar (1) ilham panosu (1) ince kadınlar (1) İndirim Günleri (1) İndirimde alışveriş (1) İndirimde Görürseniz Kaçırmayın (1) İndirimde ne alalım (1) İri göğüslü (1) iş görüşmeleri (3) iş görüşmesine giderken uyulması gerekenler (4) iş ortamı (4) iş ortamında şık olmak (4) İtalyan Erkek Stili (1) jean seçimi (1) jean taytlar (2) jegging (1) JENNIFER LOPEZ stil (1) jennifer lopez (2) kadın vücut tipleri (7) kadınsı görünüm (1) kafe ortamında hangi parfümler (1) kalem etek (1) kalın bacaklılar (1) Kalın bel (1) Kalın kazaklar (1) Kamuflaj deseni (1) kate middleton (2) kate middleton stil (1) kate moss (3) katemoss stil (1) kazak (1) Kazak satın alırken (1) KEMER KULLANIMI (1) KEMER MODASI (1) kemer nasıl takılmalı (1) Kırmızı Elbise (2) Kırmızı elbisenin en iyi tamamlayıcısı (1) Kısa bot (1) Kısa boylu erkekler (1) kısa boylu şişmanlar (1) kısa boylu zayıflar (1) kısa boylular (2) kilolular (1) kişisel stil nasıl oluşturulur (1) kloş etekler (1) Koç burcunun parfümü (1) Koç kadını Makyaj önerileri (1) Koç kadınının stili (1) kot pantolonlar (1) KOYU TEN-SİYAH SAÇ (1) kşisel stili bulmak (1) kum saati (1) kum saati tipi kadınlar ne giymeli (1) kuru temizleme sembolleri (1) kurumsal giyim (1) kurumsal giyimdeki hatalar (1) küçük göğüslüler (1) Leke Çıkarma Yöntemleri (1) leopar (1) leopar giyim (1) leopar kıyafetler (1) Little Black Dress (1) Makyaj fikirleri (6) Marie Antoinette (1) Marilyn Monroe 'nun Beyaz Elbiseli fotoğrafı (1) masa düzeni (1) Mascara (1) maskulen giyim (3) Massimo Dutti (1) mekâna ve ortama göre uygun parfümler (1) Mezura Nasıl Kullanılır (1) Mini etek (5) Mini etek giyme sanatı (2) minietek nasıl giyilir (2) minimalist (1) Minyon Kadınlar (1) Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmeli (1) moda (1) moda karakteri (2) MODA TARİHİ (1) modacı (1) Modada Doğru bildiğimiz Yanlışlar (2) modern grunge (1) Neon renkler (1) NICOLE KIDMAN stil (1) nicole kidman (2) nina garcia (1) nötr tonlar (1) obje çantalar (1) ofisde şıklık (1) okula giderken giyim (1) orantısız vücutlar (1) ÖLÇME ARAÇLARI (1) ÖLÇÜ ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR (1) ölçü tabloları (1) palto (2) palto alışverişi (1) Palto satın alırken (1) pantolon (2) pantolon ceket (4) pantolon-ceket takım (1) parfümler (2) Parlak Elbiseler (1) Parlak sarı (1) pastel tonlar (2) Pin up kızları (1) Pin up tarzı (1) Rahat (1) rahat kıyafetler (1) Relaxed Casual Wear (1) renk kombinleri (5) renk uyumları (1) Renklerin üzerinizdeki yorumları (1) RENKLİ ÇORAPLAR (1) retro (1) Rimel (1) Rimel seçimi (1) Rock (2) Rock Chic (1) Rock tarzı (1) rüküş (1) salaş giyim (2) Salaş hırka (2) sarı renk (1) Sarı tonları (1) seksi (1) Serbest Giyim (2) Sezon kıyafetleri (1) Sezonun renkleri (2) siyah elbise (3) Siyah elbiseye aksesuar (1) siyah gece elbisesi (2) Siyah Küçük Elbise (2) siyah tuvalet (1) Skinny Jean (1) Slogan Tişörtler (2) Smart Casual Wear (1) Sokakta Stil (1) Spor (1) Spor-Şık (1) Stadivarius (1) stil fikirleri (1) STİL OLUŞTURMA (2) stil panosu (1) Stil Sahibi Olmak için 10 Kural (1) STİLETTO (3) Swearshirtler (1) Şık Olmak İçin (1) Şıklığıyla Göz Kamaştıran Kadının 100 Vazgeçilmezi (1) şıklık (1) tasma kolyeler (1) Tayt (1) tayt ile ayakkabı seçimi (1) tayt nasıl giyilir (1) tayt tercihi (1) Tek renk giyim (2) Terazi kadını (1) Terazi kadınının stili (1) tişörtler (2) tokalı çizmeler (1) Toms espadril (1) toprak renk kombinleri (1) toprak renkler (1) topuklu ayakkabıyla yürümek (1) Topuklu espadril (1) trençkot (1) Triko Elbiseler (1) Uzun boylu erkekler (1) Uzun boylu görünmek (2) uzun boylu şişmanlar (3) uzun boylu zayıflar (1) uzun boylular (4) Uzun salaş kazaklar (2) uzunlar (1) ütüleme sembolleri (1) vintage (2) vintage giyim (1) vintage kullanımı (1) VÜCUT TİPİNE GÖRE RENKLER (1) vücut tipleri nelerdir (4) Yapmanız gereken (1) yaşa uygun parfümler (1) yaşınıza uygun parfümler (1) Yatarken hangi parfümler (1) yemek yemekte görgü kuralları (1) yengeç kadını (1) Yengeç kadınının stili (1) yenibiriş dünyası (1) yıkama sembolleri (1) Yılbaşı Gecesi (1) yuvarlak burunlu çizmeler (1) yün bereler (1) Yüz Şekillerine Göre Giysi Tercihleri (1) yüz şekline göre makyaj (1) yüz şekline göre saç (1) YÜZ YOGASI (1) Zara (1) zayıf görünüm (3) Zayıf Gösteren Giyinme Hileleri (3) zayıf gösteren kıyafetler (3)