27 Ocak 2014 Pazartesi

Triko Elbiseler

Tek parça kıyafetlerin rahatlığı "altına ne giysem, üstüne ne giysem bunu ne ile kombinlesem " derdinin olmamasıdır.



Özellikle vücudunuza güveniyorsanız hem ortam hem de mekana göre her tarz triko elbise bulmanız mümkün!!!



Hatta bir triko elbiseyi farklı parçalarla hem spor, hem klasik, hem feminen hale getirebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki aynı elbiseyi gündüz ofis için giyip, akşam dışarı çıkarken de tercih edebilirsiniz.



Eğer seçtiğiniz elbiseniz desenli ve detayları olan bir elbiseyse ayakkabı ve çantayı mümkün olduğunca sade tercih edip, aksesuar kullanmamaya çalışın.


Triko elbiseniz sade ve nötr renklerden oluşuyorsa ayakkabı ,çanta ve aksesuarlarda istediğiniz kadar çılgın olabilirsiniz...

25 Ocak 2014 Cumartesi

Hamileler için bel bandı


Hamileliğin en zor safhalarından biri karnınız belirginleşmeye başladıktan sonraki zamanlardır.



Kıyafet konusunda sıkıntı çekersiniz veya evdeki kıyafetlerinizi giyemediğiniz için yeni kıyafetler almak zorunda kalırsınız.Belirli bir süre için alacağınız kıyafetlerde hamilelik sonrası dönemde işinize yaramayacağı için bir kenara ayrılır.
İşte tam da bu nedenden dolayı size bel bandını önerebilirim.



Hem evdeki kıyafetlerinizi giyip hem de karnınızı bel bandı ile kapatarak çok şık olabilirsiniz.

Esnek  ve rahat olduğu için son derece rahat bir kullanımı olduğunu söyleyebilirim.

Böylece hamileliğinizde uzun bir süre kıyafet özgürlüğünüzü kısıtlamadan istediğiniz kıyafetleri giyebileceksiniz!!!

23 Ocak 2014 Perşembe

Hangi Vücut Tipine Hangi Elbise



         1 numaralı  kadında olduğu gibi orantılı ve balık etli bir vücuda sahipseniz kare veya "U" yaka kullanarak bu etkiyi biraz azaltabilirsiniz.Açık renk bölümü mümkün olduğunca dar ve uzun tutarak göz yanılgısı oluşturabilirsiniz. Orantılı vücut tipleri için ideal elbise boyu diz kapağının hemen üzerinde olmalıdır.
         2 numaralı kadında olduğu gibi zayıf ve geniş omuzlara sahipseniz göğüs altından büzgü verilerek boyundan bağlı görüntü oluşturmak göğüslerinizi olduğundan büyük gösterecektir. Aynı zamanda bu kadının giydiği elbisenin alt bölümünde açık renk bölümün üst tarafı dengeleyecek genişlikte seçilmesi tesadüf değil! Boyunuz uzun ve fiziğiniz düzgün ise diz kapağının üzerinde ki boy oranı ideal olacaktır.
         3 numaralı kadındaki gibi bel bölgeniz kalın ve karın bölgeniz geniş ise,kayık yaka tercih ederek,vücudunuzun üst ve alt bölümlerini  dengeleyebilir,ve açık renk kısmı mümkün olduğunca dar tutarak kum saati görünümü  yaratabilirsiniz. Diz kapağının biraz altında olması elma tipli ve kısa boylu kadınlar için daha uzun boylu görünüm sağlamaktadır.
         4 numaralı kadındaki gibi kilonuz basen ağırlıklı  (basen ile diz kapağı arasına kadar yoğun kilo) ve belden yukarı bölgeniz kemik yapısı  dar ve zayıf iseniz degaje yaka göğüs bölgenizi olduğundan daha geniş ve dolgun göstereceği gibi kolda kullanılan büzgüler omuzlarınızı daha geniş göstererek basen genişliğinizi dengeleyecektir. Elbise boyunun diz kapağında bitmesi,bacaklarınızın zayıf olan kısmını ortaya çıkardığından görünümünüze bütünlük verecektir.
         Dört elbisenin kol boylarının truakar (3/4) olması aslında tesadüf değil.Tek parça elbiselerde kol boyunun bu tarz olması dikkati beden genişliği ve kilolardan uzaklaştıracağı için tercih edilmelidir. Hem daha sade hem de daha şık görünüm istiyorsanız siz de elbiselerinizde bu kol boyunu tercih edebilirsiniz.

22 Ocak 2014 Çarşamba

Rock Chic



Adı üzerinde Rock şıklığı demek....



Rock tarzının asi ve keskin tarzını feminen detaylarla hareketlendirirseniz, Rock Chic tarzını yakalamış olursunuz.




Bunu yapmak sanıldığının aksine basit!
Rock tarzında giydiğiniz kıyafetlerinizin altına seksi ve feminen bir stiletto giymeniz veya rock tarzındaki kıyafetlerinizi feminen aksesuarlarla şıklaştırmanız yeterli



Hem rock tarzınızla sıradışı ve asi görünmenin keyfini süreceksiniz,hem de feminen detaylarla alttan alta gizli mesaj vereceksiniz!!!!!!!!!!!!!!!



21 Ocak 2014 Salı

Çanta ve Ayakkabılar hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!

Charlotte Olimpia adını duydunuz mu?




Hani şu çanta ve ayakkabıların o klasik kalıplarını kıran kadın!! Onun tasarımlarıyla çanta ve ayakkabılar hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!



Charlotte Olimpia 1982 doğumlu genç tasarımcı,London College of Fashion mezunu.Okulda kıyafet tasarımı eğitimi alan bu genç bayan büyüklere masallar anlatan tasarımlar yapıyor. Tasarımcı  son kış koleksiyonuna belki de bu yüzden  ‘Evvel Zaman İçinde’ ismini veriyor ve son kış koleksiyonunda kadınları çocukluklarına götürüyor. Olimpia çantalarını,ayakkabılarını bir objeden ayırmak da oldukça zor. Bazen  eski bir kitap, bazen bir mini masa saati tasarıma dönüşüyor.

















Gelişen dünyayla nostaljik birer hatıraya dönüşen eşyalar onun tasarımlarıyla  karşımıza çanta veya ayakkabı formunda çıkıyor.



 Kitaplar, Plaklar ve kasetler de mp3 teknolojisiyle hayatımızdan hızla çıkıp, çanta formatlarıyla geri döndü. Kültürel objeler de var. Mesela matruşkalar çok popüler.


Ama hiçbiri dev parfüm şişeleri kadar ilginç değil!

Kısacası Charlotte Olimpia her tasarımı kişisel eşyaların yeni form bulmuş halleri!!!

20 Ocak 2014 Pazartesi

Glam Rock

Glam rock denilen tür, çok daha farklı bir tarzdır. 1970'lerin fenomeni olan glam rock, temelde cinsiyetler arasındaki farkın belirsizleştirilmesine çalışmış, bu sebeple de glam metal dönemi öncesinde makyaj ve feminen kıyafet akımının başlamasına yol açmıştır.



Ancak Glam Metal döneminde, bu görsellik uç noktalara ulaşmıştır. Bu açıdan, glam rockı Glam metal'in öncüsü olarak tanımlayabiliriz. Ancak görsellikte de en önemli fark, Glam Metal yapan gruplarda feminen görüntüye rağmen, yine de maço ve kaba bir davranış görülmesidir.

Glam Rock tarzında tercih etmeniz gereken  klasik parçaları rock tarzı ile birleştirmeniz!!!
Örneğin gece abiye kıyafetinizin üzerine deri ceket almanız veya gece elbisenizin altına postallarınızı giymeniz!!!




Bu arada makyajınızda da bakışlarınızı vurgulayacak olursanız Glam Rock tarzında dışarı çıkabilirsiniz.

19 Ocak 2014 Pazar

İndirimde ne alalım?

Yılın bu ayı genellikle beğenip de ertelediğimiz kıyafetlere yeniden bakma zamanı. 


İndirimde alışveriş yaparken hem ihtiyacımız olan hem de gelip geçici olmayacak tasarımlara odaklanmak önemli. 




2013 kışını geride bırakırken önümüzdeki kış koleksiyonları için ipucu verecek kış öncesi koleksiyonlar da görücüye çıkıyor. 

Gelecek kış koleksiyonlarında da bordolara geniş yer ayırıyor markalar. Grafik desenler ve blok renklerle iç içe kullanılacak bordo, asil ama dinamik bir kış için hazırlanıyor. 


Triko veya kaşe bordo pançolar, bordo brokar kaplar, kürk detaylı mantolar öne çıkarken aksesuarlarda da bordo eğilimi devam edecek. Tabii gardırobunuzda hangisi eksikse ona odaklanmakta fayda var.Veya ille de bir şey almayı kafaya koyduysanız,klasik parçalara yatırım yapın!!!


18 Ocak 2014 Cumartesi

Bel Farkı


Artık aldığınız veya almayı düşündüğünüz pantolonların paça  ve bel boyu,pantolonun kesimi   ile bilgiler etiketlerde yazıyor.


Eğer Türk bir markanın pantolonunu tercih ettiyseniz ,N,K,U şeklinde paça boyu ve yüksek ,düşük ,normal bel şeklinde bel boyu etikette belirtiliyor.
















Eğer seçtiğiniz pantolon yabancı bir markaya aitse normal waist(normal bel),low waist(düşük bel),high waist(yüksek bel) şeklinde etikette yazan bölümler vardır.Yine aynı şeklinde paça boyu ile ilgili short,regular veya long şeklinde ibareler görebilirsiniz.





Türk Kadınları vücut tipi itibariyle basen ve karın bölümü olan kadınlardır.Özellikle doğumdan sonra ve yaş ilerlediği zaman bu kısımları kapatmak daha uygun olacaktır.

20'li yaşlarınızda değilseniz veya uzun bacaklarınız yoksa lütfen düşük bel giymeyin!!! Karın bölgesini kapatmak için özellikle yüksek veya normal bel tercih etmeniz yerinde olacaktır.Karın bölgenize eşlik eden bir de basenleriniz varsa  size önerim bol paça veya boru paça (boot cut) kesim normal veya yüksek bel pantolon tercih etmeniz !!!

16 Ocak 2014 Perşembe

Petite

Minik ve zarif vücutlu olmak iri ve kilolu kadınların özlemi olsa da ,yine de minyonlar için hayat zor!


Bilekten bağlı ayakkabılardan kaçının.Küçük bir yetim gibi görünme tehlikesi var! Dizin altında biten pantolonlar ve kısa binici tipi pantolonlar sizin için tehlikeli.Ayrıca uzun ve hantal ceketler de size göre değil.
Ne kadar severseniz sevin saçlarınızı çok uzun kullanmayın!



Ve son olarak diz üstüne kadar çıkan çizmeler de size göre değil!

15 Ocak 2014 Çarşamba

Uzun -İnce

İnce ve uzun boylu kadınlar her istediğini giyebilir ,diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

 Onları da iyi göstermeyen seçimler var;
Evet! uzun boylu ve ince kadınlara her şey yakışıyor ama bu rahatlıkla kendinize aşırı salaş giysiler almaktan kaçının.


Bu sizi olduğunuzdan iri yapar.Eğer çok uzunsanız ,çok renkli ve parlak kıyafetlerden de uzak durun.Mesela florasan yeşili bir bluzla ,gerçekten aşırı iri görünebilirsiniz.

Üzerinize A kesimli,diz üstü bir ceket alın.Uzun paltolar yine sizi iri gösterebilir.

12 Ocak 2014 Pazar

Stilinizi oluştururken bunlara dikkat edin:



1.  Kendinizi tanıyın.
2.   Kendinizi sevin. Dünyaya kıvırcık ya da düz saçlı geldiy-seniz bunun da bir nedeni olduğunu unutmayın. Çok zayıf ya da kilolu olmanın dünyanın sonu olmadığını lütfen bilin ve beğendiğiniz noktalarınızı ön plana çıkarmaya odaklanın. Göbeğiniz varsa ne olmuş? İnce el bilekleriniz ya da zarif elleriniz var o zaman bileklerinizi açın, ellerinizi ortaya çıkarın. Göreceksiniz, insanlar kilonuzla ilgilenmeyecekler.
3.   Başkası değil, kendiniz olun. Orijinal güzeldir.
4.   Her şeyin başının "özsaygı" olduğunu unutmayın.
5.  Vücut şeklinizi ve vücut tipinizi tanıyın.
6.  Ruh, kalp, akıl ve beden bir bütündür. Kendinize özen gösterin.
7.  Doğru duruş; postürün önemini hep hatırlayın.
8.  Doğal ve içten olun.














9.   Gardırobunuzda klasik parçalara yatırım yapın.
10.   Fazlalıkları kamufle edin; odak değiştirin.
11.   Optik illüzyonu kullanın.
12.   Renklerin etkisini es geçmeyin.
13.   Dekolteye aman dikkat!
14.  Yerine göre giyinin.
15.  Zamanına göre giyinin.
16.  Yaşınıza göre giyinin.
17.   Kumaşa, dikişe, ütüye özen gösterin.
18.   Kıyafetinizi aksesuarlarla güçlendirin.
19.  "Az olan çoktur" felsefesini unutmayın.
20.   Cildinize özen gösterin.
21.   Dişlerinize özen gösterin. İçten bir gülüş en güzel makyajdır, hatırlayın.
22.   Parfümünüz sizin imzanızdır. Doğru parfümü bulduğunuzda sık sık değiştirmeyin.
23.  Şıklığın markası değil tarzı vardır. Çok parayla stil sahibi olunmaz, hatırlayın.
24.   Bu kitabın tamamını okuyup gerekli notlarınızı almadan alışveriş yapmayın!
25.  Ve Yves Saint Laurent'in şu sözünü lütfen hep hatırlayın: "Bu bir moda değil tarz işidir. Moda gelip geçicidir, ama stil sonsuza dek kalıcıdır."


Kitabın 20. ve 21. sayfalarından tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır. Kendi Stilini Yarat, Rüzgar Mira Okan tarafından yazılmıştır.

8 Ocak 2014 Çarşamba

Erkeklerde Vücuda Uygun Giyim -2

İri yapılı erkekler için;
1. Koyu renkte takımlar ve boyuna çizgili takımlar tercih edilmeli,
2. Kalın kumaşlardan yapılmış her türlü giysiden uzak durulmalı,
3. İstendiği takdirde kemer yerine askı kullanılabilir.



Minyon yapılı erkekler için;
1. Genelde bele oturan kuplarda ceketler giyilmeli,
2. Ceket kolları uzun olmamalı,
3. Bol, dökümlü kazak ve gömleklerden uzak durulmalı,
4. Pantolonların paçaları aşağı doğru daralarak inmeli,
5. Gömlek yakaları ve manşetleri geniş olmamalı,
6. Kravatta çok büyük desen kullanılmamalıdır.




6 Ocak 2014 Pazartesi

Zayıf Gösteren Birkaç Moda Hilesi

İri göğüslüyseniz;
 V yaka, şal yaka, kruvaze kullanın.
 Dökümlü, ince, çok yığılma yapmayan kumaşlardan üstler giyin.
 Üst bölgede vücuda yapışan, saran kumaşlardan yapılmış üstler giymeyin.
 Bluzan ve bol cepli üstler giymeyin.
Kol boylarına dikkat edin. Bilekten daha aşağıda olmasın.

Kalın beliniz varsa;
 Kuplu kıyafetler giyin.
 Gözalıcı, büyük ebatlı kemerler takmayın.
 Bluzan üstleri giymeyin.




Siyah ve diğer koyu renkler yuvarlak hatların belli olmamasını sağlar. Hacmi azaltır.
Yuvarlak hacmi dengelemek adına gösterişli aksesuarlar, volümlü saç modelleri tercih edin.
Alt kısmınız daha kiloluysa, üst kısmınızı vatkalar veya gösterişli aksesuarlar ile değerlendirin.
Kendinizi neyin içinde iyi hissediyorsunuz? Cevabınız atletler ve canlı renkte kumaşlar ise bundan asla sakınmayın. Kendinizi iyi hissetmeniz her şeyden daha önemli!

Bunları tercih edin:


Düz kesim ve pilisiz etek
Kalçaların altına kadar inen ceket (göğüs bölgesinin ön plana çıkması için çok bol olmamalı)
Tunik ve uzun gömlek
Göğüs dekolteli yaz elbisesi
Uzun, akıcı, dekolteli, göğüs kısmı sıkı ve alt kısmı genişleyen gece elbisesi
İri bir vücudunuz varsa uzun ve yüksek belli pantolon
Kalçalarınızı kamufle etmek istiyorsanız bol pantolon
Çizme
Kalçaya doğru takılacak ince kemer
Daha zayıf gösterecek dikey çizgili desenler
Akıcı malzemeler
Geniş ve uzun kollu kıyafetler (eğer kollarınız kalınsa büstiyer ve atletlerden uzak durun)


Bunlardan uzak durun:


Göğsü bastıran ve kalçayı ortaya çıkaran kısa deri ceket
Göğüs bölgesinde cepleri olan ceket
Düşük belli pantolon
Bol paça pantolon
Göğüs bölgesinden kemerli elbise
Büyük motif baskılar
Mini etek
Cepli kargo pantolon (kalçayı olduğundan büyük gösterecektir)
Üst üste giyinmek
Kısa ve dar tişörtler
Enine çizgili desenler
Parlak kumaşlar
Streç malzemeler

3 Ocak 2014 Cuma

Erkeklerde Vücuda Uygun Giyim


Eşine veya erkek arkadaşına hediye alırken onun vücut tipini gözönünde bulundurmak daha doğrudur.Hatta bu yazımı doğrudan eşi için alışveriş yapanlara ithaf ediyorum:))(Ben gibi!!)


Uzun boylu erkekler için;
1. Kruvaze takımlar idealdir,
2. Boyuna çizgili takımlar kullanılmamalı,
3. Sivri burunlu ayakkabılar giyilmemeli,
4. Gömlek yakaları sivri ve uzun olmamalı,
5. Duble paçalı pantolonlar kullanılmalı,
6. 3’lü kombinler kullanılmalıdır.


Kısa boylu erkekler için;
1. Boyuna ince çizgili takımlar giyilmeli,
2. Boyuna ince çizgili gömlekler tercih edilmeli,
3. Ceketler bele oturmalı, kare omuzlar olmalı, ceketler ya 2 ya 3 düğme olmalı,
4. Düz koyu renkler kullanılmalı,
5. Uzun ceketler giyilmemeli,
6. Paçaları aşağı doğru daralan pantolonlar giyilmeli, duble paça kullanılmamalıdır.

1 Ocak 2014 Çarşamba

Stil Sahibi Olmanın Matematiği

Şık ve güzel olmak için gereken bütün olanaklara sahip olmanın neden olduğu bir ölçüsüzlükle, aşırıya kaçma sonucu rüküş olabilirsiniz.


Genel anlamıyla, aşırıya kaçmak ,renk ve desen uyumsuzluğu ,mevsimine göre giyinmemek,farklı tarzları bir arada kullanma denemeleri ile rüküş olma durumunuz mümkün.

Bazen modaya uygun olan  parçaların bir araya gelmesiyle bile , ortaya rüküş bir görüntü çıkabilir.

 Güzel olmak isterken rüküş olmak durumunu en iyi kurtaran formülümü paylaşmak istiyorum.Evet,parça sayısı formülü.....:))

Sadelik  ile şıklık,şıklık ile rüküşlüğü ayıracak bir formül!!!
Burada dikkat edeceğiniz husus ,her parçayı saymak,iç çamaşır,çorap ,yüzük ,küpe,saat,çanta ....
Çift takılması gereken parçaları tek saymanız .Örneğin ayakkabı, küpe gibi parçalarınızı tek sayıyorsunuz.
Formülün uygulanışı ise şöyle;
8 parçaya kadar üzerinizde bulundurduğunuz tarzınızla sizi sade ,gösterişten uzak kabul edebiliriz.
Üzerinizde her şey dahil 12 parça varsa siz artık şık ve dikkat çekicisiniz.(Kışın kullandığımız manto,bere,atkı ,eldiven gibi detaylar dahil değil)
12 parçadan sonra ise artık tehlikeli bir yolun başlangıcındasınız.Dikkat!


Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts with Thumbnails

Aradığınız Bunlardan Biri mi?

20'li Yaşlar (1) 2014 ilkbahar-yaz trendi (2) 50'lere Dönüş (1) AÇIK TEN-KAHVERENGİ SAÇ (1) AÇIK TEN-KIZIL SAÇ (1) AÇIK TEN-SARI SAÇ (1) AÇIK TEN-SİYAH SAÇ (1) Akrep kadını (1) Akrep kadınının stili (1) aksesuarlar (1) Akşam yemeğinde hangi parfümler (1) ALIN ÇİZGİSİ (1) Alışveriş (1) Alışveriş listesi (1) Armut Tip (1) armut tipi kadınlar (1) Aslan kadını (1) Aslan kadınının stili (1) ayakkabı (3) ayakkabı alırken dikkat edilmesi gerekenler (1) az bütçe ile şık olmak (1) az para ile şıklık (1) Babetler (1) Barok Desen (1) Başak kadını (1) Başak kadınının stili (1) Baştan Çıkarıcı Stil (1) beden ölçü tablosu (1) BEDEN ÜZERİNDE ÖLÇÜ ALMA (2) bel ölçüsü (1) Bershka (1) Beyaz Elbise (1) Beyaz elbisenizle kullanacağınız aksesuarlar (1) beyaz göleği kullanma (1) beyaz gömlek (1) Beyaz Pantolon (1) binici çizmeleri (1) blazer (2) BLUE JEAN (2) boğa burcu kadını (1) boğa burcu parfüm (1) boğa burcu stil önerileri (1) Bohem giyim (1) Bootie (1) bordo kıyafetler (1) boy ölçüsü (1) Bu Tarz Benim" yarışmacıları (1) BUĞDAY TEN-KAHVERENGİ SAÇ (2) Burberry trençkot modası (1) Burçlara göre hediye seçimi (1) büyük gögüslüler (1) CATHERINE ZETA-JONES (1) Catrine Zeta Jones (1) ceket (5) CHANEL 2.55 ÇANTA (1) CHANEL ÇANTA (1) Charlotte Olimpia (1) coco chanel (3) converse (1) çalışan bayanın giyimi (1) ÇANTA (2) çantada bulunması gerekenler (2) Çiçek desenleri (1) çiçekli elbiseler (1) çizmeler (1) ÇORAP SEÇİMİ (1) Dağınıklıktan Kurtulmanın Yolları (1) Dantel (1) dar pantolon (3) davet giysileri (2) davetler (2) deri bileklikler (2) deri ceket (1) deri kıyafetler (1) deri mont (1) Desenli Saten Gece Elbisesi (1) Desenliler (1) Dikdörtgen vücut tipi nasıl giyinmeli? (1) Diz altı paltolar (1) Diz üstü paltolar (1) Doc Martens (1) doğal görünüm (1) ekose (2) Ekose aksesuarlar (1) elbise (3) elma tipi kadınlar (2) elma tipi kadınlar ne giymeli (2) elma tipi nedir (1) Erkeklerde Vücuda Uygun Giyim (2) erkeksi giyim (1) Espadril (1) etek (3) etek-ceket (3) ev düzeni (1) ev temizliği (1) EVDE BOTOX (1) Evde hangi parfümler (1) farklı çantalar (1) feminen görünüm (6) gardırobunuzda olması gereken parçalar (3) gardırop (1) Gardırop Detoksu (2) gardırop düzenleme (4) Gece davetleri (5) Gelinlik (1) genç kızlar için giyim (1) geniş basenliler (1) gezi yaparken hangi parfümler (1) giyim hileleri (2) GİYİM HİLELERİ (1) giyim kuralları (2) giyimdeki hatalar (1) Giysi Temizleme Talimatı (1) GİYSİLERİN GENEL BAKIM KURALLARI (1) Glam Metal (2) Glam Rock (2) GÖZ ALTI MORLUKLARI (1) GÖZ ALTI ŞİŞLİKLERİ (1) Grunge (1) Grunge tarz (1) günlük elbise (1) Güzelliğin ve şıklığın garantileri (1) Hamileler için bel bandı (1) hamilelikte giyim (3) hamileyken şık olmak (2) Hediye (1) HERMES Birkin modeli (1) HERMES ÇANTA (1) ikizler kadını (1) İkizler kadının stili (1) İkonik Tişörtler (1) ilginç çantalar (1) ilham panosu (1) ince kadınlar (1) İndirim Günleri (1) İndirimde alışveriş (1) İndirimde Görürseniz Kaçırmayın (1) İndirimde ne alalım (1) İri göğüslü (1) iş görüşmeleri (3) iş görüşmesine giderken uyulması gerekenler (4) iş ortamı (4) iş ortamında şık olmak (4) İtalyan Erkek Stili (1) jean seçimi (1) jean taytlar (2) jegging (1) JENNIFER LOPEZ stil (1) jennifer lopez (2) kadın vücut tipleri (7) kadınsı görünüm (1) kafe ortamında hangi parfümler (1) kalem etek (1) kalın bacaklılar (1) Kalın bel (1) Kalın kazaklar (1) Kamuflaj deseni (1) kate middleton (2) kate middleton stil (1) kate moss (3) katemoss stil (1) kazak (1) Kazak satın alırken (1) KEMER KULLANIMI (1) KEMER MODASI (1) kemer nasıl takılmalı (1) Kırmızı Elbise (2) Kırmızı elbisenin en iyi tamamlayıcısı (1) Kısa bot (1) Kısa boylu erkekler (1) kısa boylu şişmanlar (1) kısa boylu zayıflar (1) kısa boylular (2) kilolular (1) kişisel stil nasıl oluşturulur (1) kloş etekler (1) Koç burcunun parfümü (1) Koç kadını Makyaj önerileri (1) Koç kadınının stili (1) kot pantolonlar (1) KOYU TEN-SİYAH SAÇ (1) kşisel stili bulmak (1) kum saati (1) kum saati tipi kadınlar ne giymeli (1) kuru temizleme sembolleri (1) kurumsal giyim (1) kurumsal giyimdeki hatalar (1) küçük göğüslüler (1) Leke Çıkarma Yöntemleri (1) leopar (1) leopar giyim (1) leopar kıyafetler (1) Little Black Dress (1) Makyaj fikirleri (6) Marie Antoinette (1) Marilyn Monroe 'nun Beyaz Elbiseli fotoğrafı (1) masa düzeni (1) Mascara (1) maskulen giyim (3) Massimo Dutti (1) mekâna ve ortama göre uygun parfümler (1) Mezura Nasıl Kullanılır (1) Mini etek (5) Mini etek giyme sanatı (2) minietek nasıl giyilir (2) minimalist (1) Minyon Kadınlar (1) Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmeli (1) moda (1) moda karakteri (2) MODA TARİHİ (1) modacı (1) Modada Doğru bildiğimiz Yanlışlar (2) modern grunge (1) Neon renkler (1) NICOLE KIDMAN stil (1) nicole kidman (2) nina garcia (1) nötr tonlar (1) obje çantalar (1) ofisde şıklık (1) okula giderken giyim (1) orantısız vücutlar (1) ÖLÇME ARAÇLARI (1) ÖLÇÜ ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR (1) ölçü tabloları (1) palto (2) palto alışverişi (1) Palto satın alırken (1) pantolon (2) pantolon ceket (4) pantolon-ceket takım (1) parfümler (2) Parlak Elbiseler (1) Parlak sarı (1) pastel tonlar (2) Pin up kızları (1) Pin up tarzı (1) Rahat (1) rahat kıyafetler (1) Relaxed Casual Wear (1) renk kombinleri (5) renk uyumları (1) Renklerin üzerinizdeki yorumları (1) RENKLİ ÇORAPLAR (1) retro (1) Rimel (1) Rimel seçimi (1) Rock (2) Rock Chic (1) Rock tarzı (1) rüküş (1) salaş giyim (2) Salaş hırka (2) sarı renk (1) Sarı tonları (1) seksi (1) Serbest Giyim (2) Sezon kıyafetleri (1) Sezonun renkleri (2) siyah elbise (3) Siyah elbiseye aksesuar (1) siyah gece elbisesi (2) Siyah Küçük Elbise (2) siyah tuvalet (1) Skinny Jean (1) Slogan Tişörtler (2) Smart Casual Wear (1) Sokakta Stil (1) Spor (1) Spor-Şık (1) Stadivarius (1) stil fikirleri (1) STİL OLUŞTURMA (2) stil panosu (1) Stil Sahibi Olmak için 10 Kural (1) STİLETTO (3) Swearshirtler (1) Şık Olmak İçin (1) Şıklığıyla Göz Kamaştıran Kadının 100 Vazgeçilmezi (1) şıklık (1) tasma kolyeler (1) Tayt (1) tayt ile ayakkabı seçimi (1) tayt nasıl giyilir (1) tayt tercihi (1) Tek renk giyim (2) Terazi kadını (1) Terazi kadınının stili (1) tişörtler (2) tokalı çizmeler (1) Toms espadril (1) toprak renk kombinleri (1) toprak renkler (1) topuklu ayakkabıyla yürümek (1) Topuklu espadril (1) trençkot (1) Triko Elbiseler (1) Uzun boylu erkekler (1) Uzun boylu görünmek (2) uzun boylu şişmanlar (3) uzun boylu zayıflar (1) uzun boylular (4) Uzun salaş kazaklar (2) uzunlar (1) ütüleme sembolleri (1) vintage (2) vintage giyim (1) vintage kullanımı (1) VÜCUT TİPİNE GÖRE RENKLER (1) vücut tipleri nelerdir (4) Yapmanız gereken (1) yaşa uygun parfümler (1) yaşınıza uygun parfümler (1) Yatarken hangi parfümler (1) yemek yemekte görgü kuralları (1) yengeç kadını (1) Yengeç kadınının stili (1) yenibiriş dünyası (1) yıkama sembolleri (1) Yılbaşı Gecesi (1) yuvarlak burunlu çizmeler (1) yün bereler (1) Yüz Şekillerine Göre Giysi Tercihleri (1) yüz şekline göre makyaj (1) yüz şekline göre saç (1) YÜZ YOGASI (1) Zara (1) zayıf görünüm (3) Zayıf Gösteren Giyinme Hileleri (3) zayıf gösteren kıyafetler (3)