28 Temmuz 2013 Pazar

GİYSİLERİN GENEL BAKIM KURALLARI



Desenli Saten Gece Elbisesi



Satenin karşı konulmaz cazibesinden sizde faydalanın !











Özel bir gecede , muhteşem , kadınsı ve şık görünmek mi istiyorsunuz ? Saten bir gece elbisesiyle hedefinize ulaşabilirsiniz ! 






Ama saten deyince aklınıza hemen klasik saten elbise aklınıza gelmesin.Rengarenk desenli saten elbiseleri sıcak yaz akşamlarında giyebilirsiniz.Yalnız saten , kumaş özelliği sebebiyle vücut hatlarınızı ortaya çıkaracaktır.Saten elbise giymek sadece cesaret değil aynı zamanda iyi bir vücut istiyor.Kilolarınızı sorun ediyorsanız , belki dar yerine biraz daha dökümlü modelleri tercih etmelisiniz ! İçinize giyeceğiniz bir korse kurtarıcı olabilir ! İç çamaşırı seçiminde de dikkatli olmalısınız ! Saten elbiseniz , bütün ayrıntıları ortaya çıkarabileceği için dantelli olanlardan uzak durun . Dikişsiz ve sade iç çamaşırlarını tercih edin.Saten elbisenizin altına muhakkak iddaalı bir stiletto giyin

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Gelinlik

En masum ve en zarif duygularınızla seçtiğiniz gelinliğinizle o gün bütün bakışlar sizin üzerinizde olacak.







Genç kızların ve evlilik hayali kuran her kadının özenle düşlediği bir kaç model mutlaka vardır.




Eğer hayalinizdeki gelinliği giyme şansı elde ederseniz eminim daha da mutlu olacaksınız,çünkü peri masalının prensesi sizsiniz!



Gelinlik kombinlerine bakıp fikir almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz

Dikdörtgen vücut tipi nasıl giyinmeli?


Dengeli üst ve alt bedeniniz, ince ve düzgün bacaklarınız, belli belirsiz bel kavisiniz ile siz de benim gibi  bir dikdörtgen ‘siniz! Kum Saati’nden sonra ikinci mükemmel vücut şekline sahip olduğunuz için çok şanslısınız. İnce kollarınız ve güzel omuzlarınız var. Bacaklarınız ise sizin en büyük servetiniz, onları ön plana çıkarmaktan çekinmeyin. Omuzlarınızı vurgulayarak ve belinizi ince göstererek vücudunuzda biraz kıvrım yaratabilirsiniz. 

Yakasız, dizden kalçaya değişen boylarda ince triko, kaşmir, çift yüzlü yün, esnek deri ve yumuşak süet
gibi yumuşak esnek kumaşlardan yapılmış dökümlü duruş sağlayacak hırka ceketler tercih edebilirsiniz.



Güzel kollarınızı ve omuzlarınızı  ortaya çıkaracak straplez veya kolsuz üstler, elbiseler Düz kesim etekler Bel kısmı dökümlü bluzlar, elbiseler Mini etekler Kemerli bir trençkot size çok yakışacaktır.
 

Bel çizgisinden itibaren volanlı, pilili ya da parçalı etekler veya elbiseler tercih edilerek dikdörtgen görüntü daha şekilli hale getirebilirsiniz




26 Temmuz 2013 Cuma

VÜCUT TİPLERİNE GÖRE GİYİM-Uzun Boylu Zayıflar


Vücut tiplerini, “uzun boylu zayıflar, uzun boylu şişmanlar, kısa boylu şişmanlar, kısa boylu zayıflar
ve orantısız vücutlar” olarak beş gruba ayırırsak;



Uzun Boylu Zayıflar
Bu beden tipine sahip kişilerin yapıları ince ve uzun olduğu için onları daha kısa ve kilolu gösterecek
böylelikle de daha orantılı bir görünüm yaratacak giysi tercihleri yapmaları gerekir. Bu beden yapısına
sahip kişilerin kaçınmaları gereken ilk konu tek renk ve vücuda oturan giyim
biçimidir. Bu şekildeki bir giyim, vücudu daha ince ve uzun göstermektedir. Bu nedenle farklı ve parlak
renklerin, daha bol tunik tarzı ve yuvarlak kuplu üst giysilerin, kalın, tüylü, enine çizgili veya büyük
desenli kumaşların seçilmesi daha doğrudur. Büzgülü, pilili, drapeli modeller, büyük aksesuarlar, kalın
kemerler rahatlıkla giyilebilir.






24 Temmuz 2013 Çarşamba

Yüz Şekillerine Göre Giysi Tercihleri



Yüz, bedenin önemli bir merkezi olarak üst bedene giyilen giysilerin seçiminde etkilidir. Özellikle yakalı giysilerin seçiminde yüz şekilleri dikkate alınmalıdır. Uygun yaka seçimleri ile yüzün daha güzel ve dengeli gösterilmesi mümkündür.


Yüzler, oval, yuvarlak, kare, dikdörtgen, üçgen gibi geometrik şekillere göre sınıflandırılabilmektedir.



Oval Yüz
Genellikle bütün yaka türlerine sahip üst giysileri seçebilirler. Kayık yakanın bu yüz şekline en çok yakışan yaka olduğu söylenebilir  



Yuvarlak Yüz
Bu yüz şekline sahip olan bireyler yüzün yuvarlaklığını vurgulayacak yaka türlerinden kaçınmalı ve yüzü daha uzun göstererek dengeleyecek yakaları tercih etmelidirler. Boyuna hafif uzunluk verecek şekilde
bağlanmış fularlar, U, V yakalar bu yüz tipi için uygundur


Kare Yüz
Bu yüz şekline sahip olanlar yüzün kare görünümünü vurgulayacak dörtgen yaka türlerinden kaçınmalıdırlar. U, V yakalar yüzün köşeli görünümünü dengeleyeceği için kullanılabilir



Baklava Yüz
Elmacık kemikleri geniş, çene ve alnın dar olduğu bu yüz şeklini dengelemek için uygun saç modelleri ile alnın sivri görünümü azaltılmalı ve çenenin sivriliğini azaltmada V yakalardan kaçınılmalıdır .



Dikdörtgen Yüz
Geniş alın ve çeneye sahip bu yüz uzun ve köşelidir. Yüzün alından uzun görünümünü azaltmada kahkül kullanılabilir. 


Çenenin genişliğini ve köşeli yapısını azaltmada dörtgen yakalardan kaçınılmalı, uzun görünümünü dengelemede ise derin yakalar tercih edilmemelidir. Yuvarlak, kayık ya da derin olmayan V yakalar bu yüz şekline sahip olanlar için daha uygun olabilir.

Üçgen Yüz
Bu yüz şeklini iki farklı yapıda incelemek mümkündür. Bunlardan ilki alnın geniş çenenin sivri ve ince olması, ikincisi ise alnın dar çenenin geniş olmasıdır. İlk üçgen yüz şeklinde çenenin sivriliğini azaltmada yuvarlak yakalar tercih edilmeli, uzun, oval yüz çizgisini tekrarlayan köşeli yakalardan kaçınılmalıdır.


Uygun makyaj gölgelemeleri ile de çenenin sivri görünümü dengelenebilir. İkinci üçgen yüz şekline sahip olanlar ise çenenin genişliğini azaltacak modelleri tercih etmelidirler. Yuvarlak ve dörtgen yakalardan kaçınılmalı, V yakalar tercih edilerek çenenin geniş görünümü dengelenmelidir



KUM SAATİ




Göğüs ve kalça ölçülerinin birbirine yakın olduğu ve bel hattının ince olduğu kum saati vücut tipine sahipseniz  şal yakalı, derin V yakalı bluzları uzun boncuk ya da zincir aksesuarlarla birlikte kullanmayı tercih etmelisiniz. 


Üst kısmınıza giydiğiniz bluz ve trikoların alt ucu, alt kısma giyilen pantolon veya etek üzerine çıkarılmasıyla belin inceliği vurgulanmayarak denge sağlanmış olacaktır. 

Ayrıca, üst kısma dar giysiler giymeniz gerektiğinde pantolon veya eteklerin belleri düşük olması da dengeyi sağlayacaktır. 



Elbise giyecekseniz  yine bel hattı kemerin düşük kullanılması ile denge sağlanacaktır

23 Temmuz 2013 Salı

Çiçekli



Romantik , taze , doğal ...






Yaz aylarının tüm canlılığını üzerinizde taşımak istiyorsanız, çiçekli kıyafetler tam sizlik ! 60'lı yılların modası olan çiçekli elbiselerinizi , 80'li yılların modası olan fiyonklu düz babetlerle kombinleyerek , Laura Ashley stili romantik bir tarz oluşturabilirsiniz.Sandaletler de iyi bir alternatif olabilir ! 




Elbette sadece günlük giyimde değil, gece kıyafetlerinde de çiçek desenleri çok moda ! Çiçekli gece kıyafetleriniz için , ince bantlı modeller doğru tercih olacaktır.Uzun boyluysanız iri çiçek desenli elbiseleri tercih edin.



Baştan aşağı çiçekli bir elibise giyiyorsanız, kontrast renkte bir kemer ya da kurdele ile deseni bölebilirsiniz.


Sizce kime daha çok yakışmış?


Kıvrımlı vücut hatlarını sahipseniz az çiçekli ve kıvrımlarınızı ortaya koyacak bir seçim yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2013 Pazar

Giysi Temizleme Talimatını Mutlaka Okuyun!


Siyah Küçük Elbise






Son 60 yılın modası hiç geçmeyen,en önde gelen trendlerinden siyah küçük elbise her kadının gardırobunda olmayı hak ediyor.


Moda hakkında farklı yaklaşıma sahip modacı Chanel ,Siyah küçük elbiseyi çocukken kaldığı manastırdaki rahibelerden etkilenerek tasarladı. 

50'lerde modacı Coco Chanel 'in ilk kez kendi giyerek ,bir moda akımı haline getirdiği "Little Black Dress",o gün bugündür her stil sahibi kadının kurtarıcısı!


Bir moda klasiği haline gelmesinde elbette unutulmaz oyuncu Audrey Hepburn 'ün payı büyük! "Breakfast  at Tiffany's "filminde Givenchy tasarımı siyah elbisesi içinde salınan Audrey Hepburn 'ün albenisini gören kadınlar :o günden sonra bu elbisenin müdavimi oldu! 


Partilerde,davetlerde,özel günlerde üzerinize alacağınız kürklü bir bolero ya da ceket,belinize takacağınız taşlı bir kemerle elbisenizi her şekle sokmanız,ve fazla  çaba sarf etmeden şık olmanız mümkün! 




Siyah elbiseye aksesuar olarak ise en çok yakışan ise inci,pırlanta gümüş ve altın!


20 Temmuz 2013 Cumartesi

Parlak Elbiseler


Gün batımından sonra bir yıldız gibi ışıldamak isteyenlerin yardımına,metalik renkler ve payetli kumaşlar koşuyor.



Gece davetleri için parlak kumaşlar ,ideal bir seçim olabilir.Metal tonlarında bir kıyafet ile son derece elegan,dore tonlarındaki bir elbise ile inanılmaz şık olabilirsiniz.


Parlak bir elbise giyiyorsanız,dikkat etmeniz gereken nokta,ayakkabı ve çanta uyumu...Payetli,pullu,taşlı aksesuarlar yardımınıza koşacaktır.


Ancak hepsinin kıyafetinizle aynı tonlarda olması gerekiyor.





Uzun boylu ve zayıfsanız,yerlere kadar uzanan bir elbise size çok yakışacaktır.Dolgu hatlarınız varsa vücudunuzu saran hatta straplez bir elbiseyle çok seksi görünebilirsiniz! Kıyafetiniz yeteri kadar dikkat çekeceği için saç ve makyajınızda daha sade ve doğal olmaya gayret edin. 
Parlak elbiselerle ilgili kombinler için buraya tıklayın. 

19 Temmuz 2013 Cuma

Çantacı geldi hanııııııııımmmmmmmmmmmmm

ÇANTA
Kaliteli,şık bir çanta büyük yatırım istiyor.Ama sonuç mükemmel.


Efsanevi Çantalardan; İngiliz şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Jane Birkin’in kendi adını taşıyan Hermes çantası ‘Birkin’’moda tarihinin ikon çantalarının başında gelmektedir. 

Kadınların yoğun beğenisine sahip olan Hermes
çantalarının arasına 1984 yılında eklenen Birkin modelinin çıkış hikayesi 1981 yılına dayanmaktadır.
Hermes başkanı Jean-Louis Dumas ile Paris’ten Londra’ya dönerken uçakta yanyana oturan Jane Birkin’in kendisinin sevebileceği deri bir çanta bulmanın zor olduğunu söylemesi, Dumas’ın 1984’te siyah deri ve Birkin adını verdiği modeli çıkarmasına neden olmuştur.





Dünyaca ünlü Hermes Birkin modelini özellikle sinema dünyasının ünlüleri tercih etmektedir. 


VE CHANEL
1920’li yıllarda kadınların çantalarını ellerinde taşıdığı dönemde Chanel 
gittiği yerlerde çantasını kaybetme sorunundan hareketle omuz askılı çanta tasarladı.
 Bu şekilde kadınlar
çantaları omuzlarındayken rahat hareket edebiliyorlardı. 1955 yılının Şubat ayında ise o günden bu güne
bir klasik olan Chanel 2.55’i üretti. Çanta adını piyasaya çıktığı ay ve yıldan alıyor. Siyah deri kapitone
görünümlü bu efsanevi model şimdilerde farklı renkler ve detaylar kullanılarak da üretiliyor.
Coco Chanel’in bir simgesi olan çantanın her özelliği astarından omuz askısına kadar kendine ait yaşanmışlıkları ortaya koyar. Örneğin astarın ve dış yüzeyinin koyu rengi büyüdüğü manastırdaki
üniformaların renginden gelmektedir. Ön kapağın iç kısmındaki fermuarlı bölme, aşk mektuplarını
sakladığı gözdür. Arka tarafındaki kapak yedek olarak yanına aldığı parasını koyduğu gizli bölmeyi
barındırır. Kapitone dokusunu ise yine büyüdüğü manastır ve jokeylerin montlarından esinlendiği
düşünülüyor.

 Tamamen elde üretilen 2.55’ler toplamda 180 aşamadan geçmektedir. Çantanın orijinal
kilidine hiç evlenmediği için ‘Matmazel kilidi’ adı veriliyordu. Bu kilidin yerini Karl Lagerfeld tasarımıyla 80′lerden sonra Chanel’in logosu aldı.


Kadınların çanta merakı,ayakkabı tutkusu kadar ileri boyutlarda!Hangimiz çantasız evden dışarı adım atıyoruz?



Her kıyafete uygun belli bir kalıpta çanta olmaması elbette işimizi zorlaştıran kısmı...Ama yine de ,başköşemizde siyah veya kahverengi deri bir çantamız mutlaka olmalı!Bunun yanı sıra;pahalı,şık ve gösterişli bir çantayı da köşede "hazır ol"da tutmalıyız.

 Chanel'in beyaz timsah derisi ya da Louis Vuitton'un patchwork poşet çantası olması şart değil!Bütçemize uygun şık ve gösterişli çantalar enaz onlar kadar mutlu ediyor bizi.



Gündelik kullanılan çantalar ise tamamen ihtiyaca göre olmalı...Eğer çok fazla eşya taşıyorsanız çanta organizerleri ile kolayca çanta değişikliği yapabilirsiniz.Bir davete gidiyorsanız,küçük ve şık çantanızı almayı unutmayın!

18 Temmuz 2013 Perşembe

Mini Etek


Mini etek giymek için bacaklarınıza güveniyor olmanız gerekiyor tabii.



Aynı zamanda hep aynı soru geliyor aklımıza ,eteğimizin boyu ne kadar olmalı?Bunun için verebileceğim en iyi cevap şu ki;bacağınızın kalınlaşmaya başladığı yer etek boyunuzun olması gereken yerdir.



Hep söylediğimiz şeyi tekrar edeceğim;Basenlerinizden şikayetçiyseniz A kesimli etekleri tercih etmeniz gerekiyor.Ve yaşınız 20'lerde değilse lütfen püsküllü,tüylü,kabarık formlu mini etek tercih etmeyin.

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Kırmızı Elbise


Kendine güvenen kadınlar tercihini kırmızıdan yana kullanıyor!



İddialı,çarpıcı,kışkırtıcı...



Eğer siz de bütün gözlerin üzerinde olmasını sevenlerdenseniz,kırmızıdan şaşmayın!


Kırmızı elbisenin en iyi tamamlayıcısı tabii ki topuklu ayakkabılar...Aksesuarlarınızı siyah,lame veya beyaz tonlarında seçebilirsiniz.



Daha da iddialı olmak istiyorsanız,kırmızı ruj,kırmızı çanta, dore ya da lame çantayla tamamlayabilirsiniz.



Kısa boylu ve zayıfsanız,belden kemerli diz boyunda kırmızı bir elbise ile istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts with Thumbnails

Aradığınız Bunlardan Biri mi?

20'li Yaşlar (1) 2014 ilkbahar-yaz trendi (2) 50'lere Dönüş (1) AÇIK TEN-KAHVERENGİ SAÇ (1) AÇIK TEN-KIZIL SAÇ (1) AÇIK TEN-SARI SAÇ (1) AÇIK TEN-SİYAH SAÇ (1) Akrep kadını (1) Akrep kadınının stili (1) aksesuarlar (1) Akşam yemeğinde hangi parfümler (1) ALIN ÇİZGİSİ (1) Alışveriş (1) Alışveriş listesi (1) Armut Tip (1) armut tipi kadınlar (1) Aslan kadını (1) Aslan kadınının stili (1) ayakkabı (3) ayakkabı alırken dikkat edilmesi gerekenler (1) az bütçe ile şık olmak (1) az para ile şıklık (1) Babetler (1) Barok Desen (1) Başak kadını (1) Başak kadınının stili (1) Baştan Çıkarıcı Stil (1) beden ölçü tablosu (1) BEDEN ÜZERİNDE ÖLÇÜ ALMA (2) bel ölçüsü (1) Bershka (1) Beyaz Elbise (1) Beyaz elbisenizle kullanacağınız aksesuarlar (1) beyaz göleği kullanma (1) beyaz gömlek (1) Beyaz Pantolon (1) binici çizmeleri (1) blazer (2) BLUE JEAN (2) boğa burcu kadını (1) boğa burcu parfüm (1) boğa burcu stil önerileri (1) Bohem giyim (1) Bootie (1) bordo kıyafetler (1) boy ölçüsü (1) Bu Tarz Benim" yarışmacıları (1) BUĞDAY TEN-KAHVERENGİ SAÇ (2) Burberry trençkot modası (1) Burçlara göre hediye seçimi (1) büyük gögüslüler (1) CATHERINE ZETA-JONES (1) Catrine Zeta Jones (1) ceket (5) CHANEL 2.55 ÇANTA (1) CHANEL ÇANTA (1) Charlotte Olimpia (1) coco chanel (3) converse (1) çalışan bayanın giyimi (1) ÇANTA (2) çantada bulunması gerekenler (2) Çiçek desenleri (1) çiçekli elbiseler (1) çizmeler (1) ÇORAP SEÇİMİ (1) Dağınıklıktan Kurtulmanın Yolları (1) Dantel (1) dar pantolon (3) davet giysileri (2) davetler (2) deri bileklikler (2) deri ceket (1) deri kıyafetler (1) deri mont (1) Desenli Saten Gece Elbisesi (1) Desenliler (1) Dikdörtgen vücut tipi nasıl giyinmeli? (1) Diz altı paltolar (1) Diz üstü paltolar (1) Doc Martens (1) doğal görünüm (1) ekose (2) Ekose aksesuarlar (1) elbise (3) elma tipi kadınlar (2) elma tipi kadınlar ne giymeli (2) elma tipi nedir (1) Erkeklerde Vücuda Uygun Giyim (2) erkeksi giyim (1) Espadril (1) etek (3) etek-ceket (3) ev düzeni (1) ev temizliği (1) EVDE BOTOX (1) Evde hangi parfümler (1) farklı çantalar (1) feminen görünüm (6) gardırobunuzda olması gereken parçalar (3) gardırop (1) Gardırop Detoksu (2) gardırop düzenleme (4) Gece davetleri (5) Gelinlik (1) genç kızlar için giyim (1) geniş basenliler (1) gezi yaparken hangi parfümler (1) giyim hileleri (2) GİYİM HİLELERİ (1) giyim kuralları (2) giyimdeki hatalar (1) Giysi Temizleme Talimatı (1) GİYSİLERİN GENEL BAKIM KURALLARI (1) Glam Metal (2) Glam Rock (2) GÖZ ALTI MORLUKLARI (1) GÖZ ALTI ŞİŞLİKLERİ (1) Grunge (1) Grunge tarz (1) günlük elbise (1) Güzelliğin ve şıklığın garantileri (1) Hamileler için bel bandı (1) hamilelikte giyim (3) hamileyken şık olmak (2) Hediye (1) HERMES Birkin modeli (1) HERMES ÇANTA (1) ikizler kadını (1) İkizler kadının stili (1) İkonik Tişörtler (1) ilginç çantalar (1) ilham panosu (1) ince kadınlar (1) İndirim Günleri (1) İndirimde alışveriş (1) İndirimde Görürseniz Kaçırmayın (1) İndirimde ne alalım (1) İri göğüslü (1) iş görüşmeleri (3) iş görüşmesine giderken uyulması gerekenler (4) iş ortamı (4) iş ortamında şık olmak (4) İtalyan Erkek Stili (1) jean seçimi (1) jean taytlar (2) jegging (1) JENNIFER LOPEZ stil (1) jennifer lopez (2) kadın vücut tipleri (7) kadınsı görünüm (1) kafe ortamında hangi parfümler (1) kalem etek (1) kalın bacaklılar (1) Kalın bel (1) Kalın kazaklar (1) Kamuflaj deseni (1) kate middleton (2) kate middleton stil (1) kate moss (3) katemoss stil (1) kazak (1) Kazak satın alırken (1) KEMER KULLANIMI (1) KEMER MODASI (1) kemer nasıl takılmalı (1) Kırmızı Elbise (2) Kırmızı elbisenin en iyi tamamlayıcısı (1) Kısa bot (1) Kısa boylu erkekler (1) kısa boylu şişmanlar (1) kısa boylu zayıflar (1) kısa boylular (2) kilolular (1) kişisel stil nasıl oluşturulur (1) kloş etekler (1) Koç burcunun parfümü (1) Koç kadını Makyaj önerileri (1) Koç kadınının stili (1) kot pantolonlar (1) KOYU TEN-SİYAH SAÇ (1) kşisel stili bulmak (1) kum saati (1) kum saati tipi kadınlar ne giymeli (1) kuru temizleme sembolleri (1) kurumsal giyim (1) kurumsal giyimdeki hatalar (1) küçük göğüslüler (1) Leke Çıkarma Yöntemleri (1) leopar (1) leopar giyim (1) leopar kıyafetler (1) Little Black Dress (1) Makyaj fikirleri (6) Marie Antoinette (1) Marilyn Monroe 'nun Beyaz Elbiseli fotoğrafı (1) masa düzeni (1) Mascara (1) maskulen giyim (3) Massimo Dutti (1) mekâna ve ortama göre uygun parfümler (1) Mezura Nasıl Kullanılır (1) Mini etek (5) Mini etek giyme sanatı (2) minietek nasıl giyilir (2) minimalist (1) Minyon Kadınlar (1) Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmeli (1) moda (1) moda karakteri (2) MODA TARİHİ (1) modacı (1) Modada Doğru bildiğimiz Yanlışlar (2) modern grunge (1) Neon renkler (1) NICOLE KIDMAN stil (1) nicole kidman (2) nina garcia (1) nötr tonlar (1) obje çantalar (1) ofisde şıklık (1) okula giderken giyim (1) orantısız vücutlar (1) ÖLÇME ARAÇLARI (1) ÖLÇÜ ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR (1) ölçü tabloları (1) palto (2) palto alışverişi (1) Palto satın alırken (1) pantolon (2) pantolon ceket (4) pantolon-ceket takım (1) parfümler (2) Parlak Elbiseler (1) Parlak sarı (1) pastel tonlar (2) Pin up kızları (1) Pin up tarzı (1) Rahat (1) rahat kıyafetler (1) Relaxed Casual Wear (1) renk kombinleri (5) renk uyumları (1) Renklerin üzerinizdeki yorumları (1) RENKLİ ÇORAPLAR (1) retro (1) Rimel (1) Rimel seçimi (1) Rock (2) Rock Chic (1) Rock tarzı (1) rüküş (1) salaş giyim (2) Salaş hırka (2) sarı renk (1) Sarı tonları (1) seksi (1) Serbest Giyim (2) Sezon kıyafetleri (1) Sezonun renkleri (2) siyah elbise (3) Siyah elbiseye aksesuar (1) siyah gece elbisesi (2) Siyah Küçük Elbise (2) siyah tuvalet (1) Skinny Jean (1) Slogan Tişörtler (2) Smart Casual Wear (1) Sokakta Stil (1) Spor (1) Spor-Şık (1) Stadivarius (1) stil fikirleri (1) STİL OLUŞTURMA (2) stil panosu (1) Stil Sahibi Olmak için 10 Kural (1) STİLETTO (3) Swearshirtler (1) Şık Olmak İçin (1) Şıklığıyla Göz Kamaştıran Kadının 100 Vazgeçilmezi (1) şıklık (1) tasma kolyeler (1) Tayt (1) tayt ile ayakkabı seçimi (1) tayt nasıl giyilir (1) tayt tercihi (1) Tek renk giyim (2) Terazi kadını (1) Terazi kadınının stili (1) tişörtler (2) tokalı çizmeler (1) Toms espadril (1) toprak renk kombinleri (1) toprak renkler (1) topuklu ayakkabıyla yürümek (1) Topuklu espadril (1) trençkot (1) Triko Elbiseler (1) Uzun boylu erkekler (1) Uzun boylu görünmek (2) uzun boylu şişmanlar (3) uzun boylu zayıflar (1) uzun boylular (4) Uzun salaş kazaklar (2) uzunlar (1) ütüleme sembolleri (1) vintage (2) vintage giyim (1) vintage kullanımı (1) VÜCUT TİPİNE GÖRE RENKLER (1) vücut tipleri nelerdir (4) Yapmanız gereken (1) yaşa uygun parfümler (1) yaşınıza uygun parfümler (1) Yatarken hangi parfümler (1) yemek yemekte görgü kuralları (1) yengeç kadını (1) Yengeç kadınının stili (1) yenibiriş dünyası (1) yıkama sembolleri (1) Yılbaşı Gecesi (1) yuvarlak burunlu çizmeler (1) yün bereler (1) Yüz Şekillerine Göre Giysi Tercihleri (1) yüz şekline göre makyaj (1) yüz şekline göre saç (1) YÜZ YOGASI (1) Zara (1) zayıf görünüm (3) Zayıf Gösteren Giyinme Hileleri (3) zayıf gösteren kıyafetler (3)